comm_1_logotoppbild.jpg

 
comm_1_search_icon
   

Anoreta_15.JPG


Dagens golfcitat:

Jag blir allt bättre... för varje runda träffar jag färre och färre åskådare.
Gerald Ford

Gramacho golf course, Algarve Portugal

Gramacho Pestana Golf Resort

Denna bana har 18 hål och 27 greener plus flera olika tee utslag. Det gör att  spelaren kan njuta av samma bana gång på gång men alltid med lite olika utmaningar. Det är Ronald Fream som slagit sig ihop med tidigare världsettan Nick Price för att skapa den unika designen på Gramacho.

När vi spelade där, juni 2013 - så var banan mycket välskött och trevlig att spela på. Nästa gång dag hade vi tänkt att spela på systerbanan Vale da Pinta men den var stängd den dagen så det blev en runda till på Gramacho.

Vale da Pinta har stått värd för European Open Seniors Tour 8 ggr i rad och invigdes 1992. Den förtjänar sin plats som en av de bäst designade banorna i Europa. Det finns bl.a. ett olivträd som lär vara 1200 år gammalt.

Ett bra sätt att hålal nbere greenfee kostnaden (och därmed kanske kunan spela någon extra gång - är att utnyttja deras Twilight erbjudanden - dvs. reducerade greenfee avgifter. Twilight börjar oftast 16.00 men det verkar inte vara så väldigt noga. Vi fick hjälp att boka tid via den lokala golfshopen i Carvoeiro och fick en tid 15:18 (med Twilight pris) och när vi väl var där fick vi gå ut redan strax efter 14.....

Ett bra tips hursomhelst - vilket npg gäller på måmnga golfbanor i Portugal - är att fråga efter speciella "deals" elelr förhandla om greenfee avgiften. Utgå INTE från den greenfee avgift som står på deras hemsida - i vårt fall skulle den vara 70Euro/p men på vår twilight tid betalade vi endast 30Euro - en viss skillnad....

Hemsida för Gramacho golf course

Till Pine Cliff Golf Course, Albufeira

Andra golfbanor i området Carvoeiro golfcourses


 

© Copyright. Alla rättigheter reserverade. | Hemsida med Sitoo