comm_1_logotoppbild.jpg

 
comm_1_search_icon
   

Länkar av intresse

Golfjournalen

Golf Digest guide till Sveriges 50 bästa banor (PDF)

Sveriges Bästa golfbanor (Golf Digest 2005)

Caddee.se - är en portal där du kan söka bland Sveriges samtliga golfbanor. Kolla in banbetyg, banguide mm. Man kan betygsätta banorna ur flera aspekter som atmosfär, kvalitet/finish, design/spelglädje samt en Total räknas ut.
I appen Cadde kan du dels söka efter och spara banor som Favoriter, få upp banguiden i grafisk form med GPS distanser till green mm. Du kan också  söka efter och hämta in vänner från bl.a. dina kontakter på din smartphone. Du fyller sedan i ditt handicap och scorekortet för den bana du valt och när du avslutat ronden så syncas scorekortet automatiskt med "Min Sida" på Caddeemaster på Caddee.se.
Man kan också enkelt dela med sig av scorekortet via antinegn mail eller posta på Facebook eller Twitter.
PS (f.n. (201309) så fungerar inte 12- resp. 9-håls ronder helt 100%-igt men det kommer vara fixat till nästa version enligt Hamilton Design som utvecklat appen och Caddee.se.
PS2: Dedt fins även en Android version men den verkar ligag lite efter in utvecklingen, bla.. var tydligen GPS funktionen lite mer komplex att lösa på Android.

Här kan du ladda ner Caddee från AppStore :
Här laddar du ner Caddee från Google Play:

Golfguiden

Destination Golf - golfresor


Söker du en flygfotograf i Stockholm som tar höghöjdsbilder och flygfoton med radiostyrd helikopter av din golfbana- då kan jag tipsa om Ulf Grunbaum på Helikopterfoto.se.   Förutom rena stilbilder - så kan man även få flygfilmning och 360° panorama bilder
De flesta golfbanor är ju oftast mycket vackert belägna, och mycket av skönheten ser man ju när 
man spelar hålen - men det ger en helt annan dimension att se allting ovanifrån.  Här är hans blogg där du kan läsa och få en del tips.  Här är en artikel på Artikelzonen om hur man fixar höghöjdsbilder med RC helikopter.

De flesta golfbanor har en eller flera golfrestauranger och de brukar byta ägare lite då och då. I samband med ägarbytena är det inte ovanligt att restaurangen renoveras eller byggs om, man moderniserar, byter inredning och sätter sin egen prägel på den. Ett företag som specialiserat sig på just helhetslösningar för restauranginredning är AZ Design. I deras webbshop erbjuds komplett restauranginredning då de säljer restaurangmöbler, restaurangstolar, fåtöljer, bord, soffor, utemöbler mm.​

Länkvänner  Reselänkar 

SEO Bolaget

© Copyright. Alla rättigheter reserverade. | Hemsida med Sitoo