comm_1_logotoppbild.jpg

 
comm_1_search_icon
   

golfresor i sverige

Golfresor i Sverige

Intro

Här presenterar vi löpande olika golfbanor runtom i Sverige vi som relativt nybörjare i golf spelat på och funnit intressanta ur olika aspekter.
Antingen har de legat i extra vacker omgivning eller varit spektakulära som t.ex. fjällbanorna i Björkliden, Idrefjällen eller Harstad, eller så har de varit extra trevliga att spela på som golfbanor betraktat.

Under senare år har vi kombinerat semester med golfresor i Sverige till spännande ställen, spektakulära golfbanor - men även utomlands. Det är inte "värsting" golfresor till ställen som typ Dubai, skotska höglandet, USA osv. - inte ännu i varje fall. Men i takt med att vi blir lite varmare i kläderna och kanske
att någon av oss också förbättrar sitt handicap en del - så vågar vi oss på den typen av golfresor också.

Vi kommer att fylla på med fler golfresor i sverige .

Här är exempel på en del av de golfbanor vi hittills spelat på i Sverige: Björklidens fjällbana, Idrefjällens golfbana, Visby, Örbyhus, Troxhammar, Frösön, Älvkarlebyns mfl.

Bland dessa tycker vi fortfarande att fjällbanan i Björkliden är mest spektakulär med dess bedårande utsikt över fjällvärlden, Lapporten, Torneträsk osv. men Idrefjällens är också mycket vacker och där är själva golfbanan ju i mycket bättre kvalitet.

Det visar sig att golfresor i sverige står sig väl i konkurrensen med golfresor till utlandet även om det ger en extra dimension till upplevelserna - men vi har många vackra och fina golfbanor i Sverige och vi har många kvar att beta av.

© Copyright. Alla rättigheter reserverade. | Hemsida med Sitoo